latinica  ћирилица
21/04/2020 |  12:45 ⇒ 12:46 | Аутор: СРНА

Додик честитао градоначелнику и грађанима Бањалуке Дан града

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је 22. април - Дан града, градоначелнику Бањалуке Игору Радојичићу и свим грађанима ове локалне заједнице, нагласивши да Бањалука данас има сва обиљежја модерног и савременог европског града те да је по томе постала препознатљива.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је нагласио да је Бањалука израсла у административни, привредни, универзитетски и културни центар Републике Српске и да у будућности има велике шансе и могућности за даљи развој и напредак.

- Желим да и даље наставите да радите као и до сада на добробит грађана Бањалуке и цијеле Републике Српске и да у будућности овај град буде још љепши и савременији - нагласио је Додик.

Он је изразио жаљење што свој празник Бањалука дочекује у посебним околностима због епидемије вируса корона, истакавши да је увјерен да ће захваљујући организованој и заједничкој реакцији градске и републичке власти и то зло ускоро постати ружна прошлост, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Надам се да ће Бањалука ускоро наставити да живи пуним плућима као и до сада и да ћемо након ове епидемије наставити да градимо љепшу и бољу Бањалуку и Републику Српску - поручио је Додик.