latinica  ћирилица
21/05/2020 |  15:59 ⇒ 20:31 | Аутор: РТРС

СНСД и СДСС потписали споразум, Мићић заједнички кандидат (ФОТО)

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да је данас са руководством Странке демократске Српске Семберије потписан споразум и да је договорено заједничко дјеловање на предстојећом локалним изборима.

Додик је рекао да ће предсједник СДСС Мићо Мићић бити заједнички кандидат те двије странке за градоначелника Бијељине.

- Одлучили смо да заједнички наступимо на локалним изборима која подразумијева модификацију у структури власти у Бијељини. Мићић ће бити наш заједнички кандидат са мандатом од двије године, а након тога ће за ту функцију на изборима бити кандидат кога одреди СНСД - рекао је он.

Фото: СРНА

Мићић је истакао да је задовољан што су двије странке потписале споразум од којег највећу корист треба да имају грађани Бијељине и Бијељина.

- Сигуран сам да можемо заједничким снагама реализовати пројекте о којима смо разговарали и направити бољи амбијент у Бијељини. Без комплетног јединства и подршке републичке власти немогуће је реализовати те пројекте - нагласио је Мићић.

Фото: СРНА

 

Састанак руководства Савеза независних социјалдемократа и Странке демократске Српске Семберије, које су предводили предсједници тих странака, одржан је данас у Бањалуци, у просторијама Секретаријата Главног одбора СНСД-а.