X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
22/05/2020 |  11:34 ⇒ 13:27 | Извор: Агенције

Савић у понедјељак окупља ватерполисте Србије

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић окупиће наредног понедјељка репрезентативце на Кошутњаку и почети са тренинзима, првим послије пандемије вируса корона.
Ватерполисти Србије (Фото: thepedja@gmail.com/STARSPORT) -
Ватерполисти Србије (Фото: thepedja@gmail.com/STARSPORT)

Ватерполисти ће тренирати до 29. маја, затим слиједи слободан викенд, па од 1. до 6. јуна други циклус. Такви циклуси ће трајати до 25. јула уз десетодневни одмор на половини рада, тачније послије четврте недјеље.

- Почињемо, за сада без базена. Радићемо у теретани и на теренима Завода за спорт. Биће у почетку мало импровизације али ћу се потрудити да буде што озбиљнија. Морамо да радимо, да не губимо вријеме. У интересу је свих нас - рекао је Савић.

На првим припремама појавиће се: Гојко Пијетловић, Димтрије Ристичевић, Душко Пијетловић, Немања Вицо, Ђорђе Лазић, Петар Велкић, Сава Ранђеловић, Милан Алексић, Радомир Драшовић, Ђорђе Вучинић, Петар Томић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Никола Дедовић, Андрија Прлаиновић, Гаврил Суботић, Огњен Стојановић, Драшко Гогов и Страхиња Рашовић.

Накнадно ће се прикључити: Бранислав Митровић, Стефан Живојиновић, Лазар Добожанов, Никола Јакшић, Душан Мандић, Никола Лукић, Милош Ћук и Стефан Митровић.

- То је списак играча који ће радити. Ипак, у зависности од рада млађих категорија, постоји могућност да и неколико младих ватерполиста прикључимо раду - истакао је Савић.