latinica  ћирилица
23/05/2020 |  19:30 | Аутор: Агенције

Организатори Егзита одлучили шта да радите са картама

Организатори Егзит фестивала издали су саопштење у којем обавјештавају јавност о тренутним одлукама и разматрањима.
Фестивал Егзит - Фото: РТРС
Фестивал ЕгзитФото: РТРС

У саопштењу су навели да се Егзит фестивал неће одржати у предвиђеним датумима у јулу у свом уобичајеном четвородневном формату од 55.000 посјетилаца дневно на преко 40 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве.

 Међутим, драстично побољшање здравствене ситуације у Србији и региону Балкана, навело је кризни штаб и Владу Србије да нам препоручи да не отказујемо фестивал, већ да га у одређеном облику ипак организујемо овог августа. За сада су једине информације које имамо оне из медија, тако да ће бити потребно неко вријеме прије него што изађемо пред вас са јасним форматом и програмом - наводе у саопштењу.

- Оно што сигурно знамо је да јако вриједно радимо на свим могућим опцијама, како за фестивал у 2020, тако и у 2021. години, те можете очекивати нека заиста сјајна изненађења. Све вријеме смо у контакту са извођачима које смо објавили почетком године, али и са много више оних које је тек требало да објавимо. Сви они и даље желе да дођу и наступају за вас - тврде из Егзит фестивала.

Наводе да сви постојећи купци улазница могу да бирају да ли желе да их искористе за 2020. или 2021. годину, а да они који буду жељели рефундацију моћи ће да то ураде у складу са условима које Србија пропише за све догађаје одложене због пандемије.

- На крају дана, између ширења панике и оптимизма, увијек ћемо изабрати ово друго. Да није тако, не би Егзита ни било прије 20 година. И зато смо пресрећни што вирус коначно нестаје из наших живота и што поново постоји велика могућност да будемо заједно, у можда и најбољем љету до сада, како бисмо цијелом свијету послали поруку да је снага живота, јединства, љубави и слободе, која нас све спаја и уједињује, ево већ 20 година, незаустављива - поручују организатори фестивала.