latinica  ћирилица
27/05/2020 |  13:11 ⇒ 17:50 | Аутор: СРНА

Додик: Подршка развоју Бањалуке

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик истакао је да је Бањалука данас постала модеран републички, административни, привредни, универзитетски, туристички и културни центар Републике Српске и да се сваки дан све више развија.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

Честитајући крсну славу града - Спасовдан градоначелнику Игору Радојичићу, градској власти и свим становницима Бањалуке, Додик је истакао да захваљујући преданом раду ова локална заједница све више поприма епитете модерног европског града, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Додик је истакао да је градска власт заједно са својим суграђанима, а уз свесрдну помоћ републичких институција, успјела да савлада и епидемију вируса корона која је највише погодила Бањалуку.

- Вјерујем да ћете и након ове епидемије, која је оставила далекосежне посљедице, успјети да наставити да радите на развоју и модернизацији града, упркос свим потешкоћама, с циљем стварања још бољих услова за живот свих његових грађана, као и унапређења пословног амбијента и запошљавања - наводи се у честитки.

Он је пожелио да градоначелник Бањалуке, заједно са својим сарадницима, суграђанима и свим људима добре воље прослави крсну славу у радости и у складу са традицијом и обичајима српског народа.

- Имате моју пуну подршку у будућем раду и желим вам много успјеха у реализацији ваших идеја и планова који су на добробит свих грађана Бањалуке и Републике Српске - нагласио је Додик у честитки.