latinica  ћирилица
28/05/2020 |  14:52 | Аутор: СРНА

Мићић: Странка сваким даном богатија новим члановима

Предсједник Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић организовао је данас у просторијама странке пријем за будуће чланове, за још 12 младих, образованих људи, од којих су неки први пут у политичком животу, а неки су прешли из других политичких партија.
Мићо Мићић - Фото: Глас Српске
Мићо МићићФото: Глас Српске

- Велики број људи, младих људи који желе добро нашем граду, да буде још напреднији, приступио је нашој странци, јер је схватио да смо правилно поступили потписујући споразум којим можемо помоћи Бијељини да се значајније развија - рекао је Мићић.

Он је захвалио свима, на стотине њих у посљедњих неколико дана који су приступили странци, што су одлучили да заједно са странком раде за добробит Семберије.

Мићић је захвалио и сарадницима који су остали уз њега, али и онима који су из других политичких партија, препознали, како каже, причу да на овај начин Бијељина иде даље.

- Опредјељење људи, посебно младих, да ступе у нашу странку је тим важније јер желимо да ставимо интересе грађана испред свих других интереса, да се боримо за пројекте у граду, да направимо амбијент и климу која је окренута европским институцијама и интеграцијама - рекао је Мићић новинарима након свечаности пријема нових чланова.

Он је нагласио да је његова лична жеља, а и опредјељење странке да сви у Бијељини живе добро, без обзира на националну или било коју другу припадност.

- То сам увијек говорио, то радим 15 година. Мањински народи, националне мањине морају бити чак и у предности - рекао је Мићић.

Ратомир Драганић, шеф Комуналне полиције Бијељина и досадашњи члан ПДП-а Бијељина, данас је приступио СДСС.

- Од данас политички пут настављам у оквиру ове странке, а политичкој партији у којој сам био 10 година желим успјех. Путеви су нам се мимоишли и данас сам овдје - рекао је Драганић.

Предсједник Удружења "Отахарин" Драган Јоковић, од данас члан СДСС, рекао је да је препознао ову странку због неких, како каже, претходних активности на којима је радио заједно са Мићом Мићићем као градоначелником.

- Урадили смо неке значајне пројекте, покренули смо први у БиХ канцеларију за националне мањине, што показује да градоначелник оно што прича заиста и спроводи, а покренули смо и још низ активности због чега желим да дам своју подршку градоначелнику Мићићу - навео је Јоковић.