X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
01/06/2020 |  12:26 ⇒ 12:32 | Извор: СРНА

Драшковић поручио Шаровићу и Вукановићу: Не идем са вама

Привредник Родољуб Драшковић данас је демантовао предсједника СДС-а Мирка Шаровића који га је сврстао у опозиционе редове, те поручио њему и Небојши Вукановићу да му не пада на памет да прилази опозиционом блоку јер се по идејама и размишљањима потпуно разликује од њих
Родољуб Драшковић - Фото: СРНА
Родољуб ДрашковићФото: СРНА

- Ја водим Народни покрет Херцеговине који се разликује по свом схватању друштвене стварности и од власти и од опозиције и то подразумијева да нема никакве коалиције - поручио је Драшковић.

Он је додао да је ушао у политику да би био лидер и обезбиједио народу боље услове за живот и рад и да не намјерава да се приклони ником нити да се бори за интересе опозиције.

- Ја са народом идем да обезбиједим народу бољи живот у Херцеговини, да враћам младост у Херцеговину, да наставим изградњу Херцеговине и да обезбиједим трајно бољи живот на овим просторимa - рекао је Драшковић за Херцег телевизију.

Он је навео да не може да буде кандидат јер он лично води Херцеговачки народни покрет-Родољуб Драшковић.

Драшковић је рекао да неће бити никакве трговине и да има доста младих и квалитетних људи који хоће да се прикључе Покрету за Херцеговину у коме су препознали праве вриједности.

На тај начин јасно је ставио до знања и Шаровићу и Вукановићу да на њега и његову инфраструктуру, углед и капитал ове јесени не могу да рачунају, пренијели су медији.