latinica  ћирилица
01/06/2020 |  13:56 | Аутор: РТРС

Нестро петрол: Додатни попуст и наградна игра за пољопривреднике

Ланац бензинских станица "Нестро петрол" обезбиједио је регистрованим пољопривредним произвођачима у Републици Српској додатни попуст на регресирани дизел у износу од 10 фенинга по литру, те за њих организовао наградну игру у којој је главна награда трактор.
Нестро - наградна игра - Фото: илустрација
Нестро - наградна играФото: илустрација

Регистровани пољопривредни произвођачи на бензинским станицама "Нестро петрола" остварују уштеду приликом куповине регресираног дизел горива, јер је његова цјена уз субвенцију Владе Републике Српске и додатни попуст за 70 фенинга нижа у односу на малопродајну.

"Нестро петрол" је за купце регресираног горива организовао наградну игру "Бољи принос уз Нестро дизел" која почиње 5. јуна и трајаће до 14. августа 2020. године.

Главна награда је трактор, а наградним фондом предвиђене су и картице за гориво у вриједности од 1.000 КМ, 500 КМ и 20 картица од по 100 КМ.

У наградној игри могу да учествују пољопривредници који купе регресирано гориво у износу од најмање 50 КМ, те наградни купон попуне и убаце га у кутију на било којој бензинској станици "Нестро петрола".

- `Нестро петрол` и ове године, упркос ситуацији изазваној ширењем вируса корона, наставља са традиционалном подршком пољопривредницима током прољећне и јесење сјетве. Дјелима потврђујемо колико цијенимо рад пољопривредних произвођача од којих зависи понуда домаћих производа - саопштено је из бањалучке "Оптима групе" у чијем саставу послује "Нестро пертол".