latinica  ћирилица
02/06/2020 |  16:09 | Аутор: СРНА

Покрет за Бијељину подржао Мићића

Предсједник Странке демократске Српске - Семберија /СДСС/ Мићо Мићић и предсједник Покрета за Бијељину Миленко Митровић потписали су данас споразум подршке Мићићу као кандидату за градоначелника Бијељине, што подразумијева и заједничко учешће у градској власти након предстојећих локалних избора.
Бијељина: Странка демократске Српске Семберија - Фото: СРНА
Бијељина: Странка демократске Српске СемберијаФото: СРНА

Мићић је рекао да је потписивање овог споразума било очекивано јер са Митровићем има дугогодишњу добру сарадњу, те навео да је основни циљ споразума наставак позитивних процеса и завршавање капиталних пројеката у Бијељини, који су у интересу свих грађана.

- Настављамо да радимо као тим и на предстојећим локалним изборима - најавио је Мићић.

Митровић је истакао да ће Покрет за Бијељину и СДСС кренути у још одлучнију борбу за позиционирање овог града као лидера развоја у региону, који ће младима понудити сигурна радна мјеста и спријечити њихов одлазак.

Он је навео да је већ три мандата одборник у Скупштини града и да је увијек имао изванредну сарадњу са Мићићем, који је градоначелник Бијељине.

- Сада смо, сходно политичким дешавањима, на новом почетку и свим снагама ћемо се трудити да радимо за добробит Бијељине, а имамо кадар и искуство и мислим да неће бити тешко да дођемо до постављеног циља - рекао је Митровић.