X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
03/06/2020 |  09:35 ⇒ 11:14 | Извор: СРНА

Топић: Студентима није ограничено кретање

Директор Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци Драгослав Топић изјавио је да студентима није ограничена слобода кретања у објектима ове установе, нити је затварају у 22.00 часа.
Директор Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци Драгослав Топић -
Директор Студентског центра "Никола Тесла" у Бањалуци Драгослав Топић

- Било каква промјена која се односи на ограничавање слободе кретања у објектима установе изискивала би промјену кућног реда који усваја Управни одбор ове установе, а он није доносио одлуке у вези са тим питањем - навео је Топић коментаришући спекулације у појединим медијима да је студентима ограничено кретање и да се Студентски центар "Никола Тесла" затвара у 22.00 часа.

Он је истакао да увече врше дезинфекцију простора које користе студенти, као што су читаонице, мензе, улазни холови, ходници, тоалети, вешераји, лифт и стубишта, саопштено је из Студентског центра "Никола Тесла".

- Остављамо могућност грешке и погрешне интерпретације најављене активности, али позивамо на сарадњу и објективно извјештавање, уважавајући новинарску етику. Појашњење навода у тексту нико није тражио од званичних представника наше установе - навео је Топић.