X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
03/06/2020 |  12:55 | Извор: СРНА

Мићић: Блаћење људи и институција штети СДС-у, који је у нестајању

Предсједник Странке демократске Српске Семберија /СДСС/ Мићо Мићић изјавио је данас да блаћење људи и институција од СДС-а највише штети тој странци, за коју је навео да је у нестајању.
Мићо Мићић - Фото: Глас Српске
Мићо МићићФото: Глас Српске

- Мићић није напустио ни издао СДС, а поготово не свој народ, Мићић је искључен из ове странке зато што је имао другачију визију развоја Бијељине, зато што је интересе свог града и грађана ставио испред страначких, ускополитичких интереса у којима је данас заробљен СДС - одговорио је Мићић на наводе са јучерашње конференције за медије СДС-а Бијељина.

Он је оцијенио као жалосно да политику СДС-а у Бијељини промовише Небојша Вукановић, за којег Мићић каже да уопште није члан те странке, већ је све привилегије добио као приватни савјетник и посланик Младена Босића.

- СДСС се труди да не полемише, али се мора одговорити чињеницама на безобразлук какав је био јучерашњи наступ Вукановића, пун увреда и неистина - навели су из СДСС-а.

У саопштењу СДСС-а се истиче да Градска управа и градоначелник Бијељине Мићо Мићић нису повезани са сакупљањем средстава за куповину респиратора, те да су то радили привредници и други донатори у сарадњи са Црвеним крстом и Болницом у Бијељини, а и Градска управа је из својих средстава издвојила новац за куповину једног респиратора.