latinica  ћирилица
26/06/2020 |  12:21 ⇒ 12:27 | Аутор: РТРС

Конзул Николић у опроштајној посјети код Радојичића (ФОТО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, примио је данас у опроштајну посјету генералног конзула Републике Србије у Бањалуци Владимир Николића.
Радојчић и Николић -
Радојчић и Николић

Радојичић је захвалио Николићу на на свему што је учинио током свог мандата у Бањалуци. Он је истакао да је Град Бањалука свој став према Николићу исказао кроз додјелу једног од највиших градских признања поводом 22. априла.

- Николић је човјек који је наш град итекако добро схватио, био ангажован у свим сферама јавног живота, те постао искрени пријатељ Бањалуке и Републике Српске. Желим му сваки успјех у даљој каријери и да, све оно што зна о Бањалуци, пренесе у афирмативном смислу – казао је градоначелник.

Након година службовања у Генералном конзулату Србије у Бањалуци, Владимир Николић одлази, наглашавајући да из нашег града носи најљепше успомене и да одлази пуног срца.

- Ја сам задовољан мандатом у Бањалуци, а моја порука Бањалучанима је да буду свјесни да живе у граду угодном за живот и по мјери човјека. У том смислу, мени ће Бањалука веома недостајати. Током мандата урадили смо много заједничких пројеката и овим путем се захваљујем на сарадњи и гостопримству. Настојаћу, када год ми обавезе дозволе да дођем, јер је Бањалука град којем ћу се увијек враћати – закључио је Николић.