X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
30/06/2020 |  18:32 | Извор: РТС

Два филма о "Пиратима са Кариба" без Џонија Депа

Након што се појавила вијест да ће Марго Роби продуцирати и глумити у новом пројекту са тематиком успјешне франшизе "Пирата са Кариба", многи обожаваоци филмске саге траже од "Дизнија" да врати Џонија Депа и лик капетана Џека Спероуа.
Пирати са Кариба - Фото: илустрација
Пирати са КарибаФото: илустрација

Нови филм са Роби неће имати директне везе са претходно најављеним петим наставком Пирата са Кариба, који ће предводити потпуно женска поставка, што значи да "Дизни" планира два филма сличне тематике.

У сваком случају, Џони Деп се не помиње ни у једном, највише због контроверзи које су услиједиле након његовог бурног развода са глумицом Амбер Херд, која га је оптужила за физичко насиље током брака.

Убрзо су скоро сви филмски студији раскинули сарадњу са глумцем, а упркос томе што су се тврдње против Депа испоставиле као нетачне, "Дизни" изгледа не жели да га ангажује у предстојећим пројектима.

Међутим, обожаваоци су на друштвеним мрежама јасно ставили до знања да желе да виде капетана Џека Спероуа поново на биоскопским платнима и да не вјерују да би било који наредни филм са том тематиком могао да буде успјешан без Депа, којег многи виде као главни разлог због којег су "Пирати са Кариба" једна од најуспјешнијих филмских франшиза свих времена.