latinica  ћирилица
01/07/2020 |  08:08 ⇒ 08:33 | Аутор: Б92

Блиједа Барса све даље од титуле – Атлетико одиграо за Реал на Камп Ноу

Фудбалери Барселоне и Атлетико Мадрида одиграли су 2:2 у 33. колу Ла Лиге.
Ноу Камп - Стадион Барселоне (фото:pinterest.com) -
Ноу Камп - Стадион Барселоне (фото:pinterest.com)

Актуелни шампион Шпаније налази се све даље од одбране трофеја и сада на пет кола до краја заостаје бод за Реал Мадридом, који у четвртак има шансу да оде на плус четири.

На Камп Ноу нисмо гледали претјерано атрактивну утакмицу иако смо видјели четири поготка, од којих су три дата с бијеле тачке, а један је аутогол.

Судија Ернандес показао је на чак три пенала, али су изведена четири јер је један ударац с бијеле тачке поновољен. То је уједно био и први једанеастерац досуђен на утакмици у 19. минуту.

Тер Штеген је одбранио пенал Кости, али није био с обе ноге на гол линији у тренутку када је Шпанац упутио ударац. Поновљени пенал је реализовао Саул Нјигес.

Претходно је Дијего Коста постигао аутогол у 11. минуту. Меси је центрирао из слободног ударца, а Коста је лоше реаговао и савладао немоћног Облака.

Са резултатом 1:1 отишло се на паузу.

У наставку утакмице видјели смо још два пенала. Први је реализовао Меси у 50. минуту, док је други, дванаест минута касније, погодио Саул.

Луис Суарес био је непримјетан, чак ни Меси није најбољу утакмицу и Каталонци су све даље од одбране титуле.

Барселона је била конкретнија, имала је више лопту у ногама, више и шутева, али није јој то помогло и Атлетико се у Мадрид враћа с бодом.