latinica  ћирилица
01/07/2020 |  15:15 | Аутор: СРНА

Терзић дао изјаву по налогу Тужилаштва Кантона Сарајево

Директор фирме Аутоцесте Федерације БиХ Аднан Терзић потврдио је да је данас у просторијама Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ у Источном Сарајеву дао изјаву по налогу Тужилаштва Кантона Сарајево, али није желио да прецизира у којем својству.
СИПА - Фото: РТРС
СИПАФото: РТРС

- Дошао сам како бих са званичним институцијама разговарао на тему кривичне пријаве коју су из 'Агрокомерца' поднијели против мене. Алешевић и остали ме повлаче по блату и коначно сам дошао ту, а немам појма у вези чега. Дао сам изјаву и то је то - рекао је Терзић након боравка у просторијама Сипе.

На питање новинара да ли је самоиницијативно дошао у Сипу или је добио позив од ове агенције, Терзић је рекао да је позван.

Медији су раније објавили да је Терзић позван у Сипу због његове улоге приликом обављања функције директора ГП "Пут" Сарајево.

Према наводима медија, Кантонално тужилаштво донијело је наредбу о спровођењу истраге против седам физичких и три правна субјекта, а Терзић даје изјаву због пријаве бизнисмена Нермина Алешевића.

Алешевић је раније пријавио Терзића и друге особе Тужилаштву Унско-санског кантона због навода да су узурпирали дио његове компаније тако што су прибавили "ЗК извадак" једног дијела хале и на основу тога добили кредит Бобар банке.