latinica  ћирилица
01/07/2020 |  21:39 | Аутор: СРНА

Радуновић: Наставља се крвави пир црногорске полиције у Будви

Посланик Демократског фронта у Скупштини Црне Горе Славен Радуновић саопштио је да је данас у полицијској станици у Будви претучен будвански ватрогасац Далибор Бошковић.
Полиција Црне Горе  (Фото:rs.n1info.com/) -
Полиција Црне Горе (Фото:rs.n1info.com/)

- Крвави пир црногорске полиције се не зауставља! Ти људи све више личе на звијери, а све мање на чуваре реда и закона - написао је Радуновић на свом Фејсбук профилу.

Радуновић, који је и потпредсједник Нове српске демократије, навео је да се Бошковић, након што је видио како се полиција понијела према његовим колегама у Будви, склонио неколико дана на сигурно, те да се данас сам пријавио послије гаранција које је његовом рођаку Воју Пићану дао начелник будванске полиције Зоран Вучинић.

- Обећано му је да ће се према њему поступати у складу са законом и да га нико неће малтретирати - написао је Радуновић.

Он је навео да је Бошковић дошао у зграду полиције у пратњи адвоката Димитрија Дапчевића и да је дао изјаву, те да су, чим је адвокат отишао, у просторију улетјели командир Слободан Ковачевић и полицајци Душко и Дејан Ракочевић, који су га тако претукли да је након тога завршио у Хитној помоћи.

Радуновић је поводом овог напада упитао власти - до када ће полиција Мила Ђукановића да се понаша као Брозова 1948. године?

- Позивам министра /унутрашњих послова Мевлудина/ Нухоџића и директора /Управе полиције Веселина/ Вељовића да изгреднике хитно суспендују и наравно притворе, као што се ради са обичним грађанима због сумње да су починили неупоредиво лакша дјела! Силеџије у затвор! - поручио је Радуновић.