latinica  ћирилица
03/07/2020 |  11:23 ⇒ 15:11 | Аутор: РТРС

Предсједница Српске са представницима партија о Сребреници и Мостару

У Бањалуци је у току састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић са предсједницима политичких партија и шефовима клубова политичких партија заступљених у Представничком дому и Дому народа Парламентарне скупштине БиХ.
Састанак предсједнице Српске са представницима партија - Фото: РТРС
Састанак предсједнице Српске са представницима партијаФото: РТРС

Састанак је посвећен локалним изборима у Сребреници и активностима у вези са одржавањем избора у Мостару.

Састанку присуствују и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик, који је лидер СНСД-а, те предсједник Народне скупштине Српске Недељко Чубриловић, који је и лидер ДЕМОС-а.

Састанку, између осталих, присуствују шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ, замјеник предсједавајућег Дома народа ПС БиХ Никола Шпирић, предсједник Уједињене Српске Ненад Ставандић, предсједник НДП-а Драган Чавић, предсједник СПС-а Горан Селак, генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац, потпредсједник СДС-а Радо Савић и замјеник предсједника ПДП-а Ненад Вуковић.

Предсједница Српске изјавила је за Срну пред почетак састанка да је интерес Републике Српске и свих политичких партија у Српској да удруже снаге и рационално дјелују када је ријеч о локалним изборима у Сребреници и Мостару.