latinica  ћирилица
06/07/2020 |  13:58 | Аутор: СРНА

Шаровић: Приједлог СДС-а за начелника Сребренице Милисав Марјановић

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да СДС из својих редова као кандидата за начелника Сребренице предлаже Милисава Марјановића за кога су увјерени да може успјешно реализовати заједничке интересе народа и водити ову локалну заједницу.
Сребреница - Фото: РТРС
СребреницаФото: РТРС

- Вјерујемо да се и друге политичке партије које долазе из Републике Српске могу окупити око овог кандидата јер је ријеч о особи која, за разлику од актуелног начелника, иза себе нема било каквих хипотека, особи која ће се засигурно одговорно односити према свим грађанима и истрајно радити на развоју ове средине - рекао је Шаровић након састанка са Општинским одбором СДС-а Сребреница.

Он је рекао да је СДС прије четири године подржао садашњег начелника општине Младена Грујичића из СНСД-а, као младог човјека који живи у Сребреници, али да, нажалост, Грујичић није оправдао повјерење народа, саопштено је из СДС-а.

- Због тога треба тражити друго заједничко рјешење, уколико желимо да остваримо побједу у Сребреници. За нас је најважније да кандидат буде најквалитетније могуће рјешење за Сребреницу, човјек који ће радити на развоју Сребренице и задржавању становништва и који ће бити отворен за дијалог са свима и фер и у даљим међустраначким односима - навео је Шаровић.

Он је рекао да је веома важно да странке које долазе из Републике Српске постигну договор о заједничком кандидату за начелника општине Сребреница и да ће СДС покренути иницијативу за договор политичких странака.

- То треба бити неко ко је способан да све уједини, да нема хипотека иза себе и да се одговорно односи према буџету и донаторским средствима - истакао је Шаровић.