latinica  ћирилица
12/07/2020 |  17:08 ⇒ 17:36 | Аутор: srpskainfo.com

Ролинг Стоунси припремају изненађење за своју публику

Легендарни Ролинг Стоунси открили су да ће још један од драгуља њихове дискографије доживјети реиздање у свом пуном сјају. Ријеч је о класику "Goats Head Soup", објављеном 1973. године.
Ролинг Стонси - Фото: AP
Ролинг СтонсиФото: AP

Поводом те најаве објављена је и досад неоткривена пјесма "Criss Cross".

Реиздање албума "Goats Head Soup" можемо очекивати 4. септембра, а биће доступно у више формата, укључујући четвероструко ЦД издање и винил бокс сет.

Обожаваоци ће на делукс реиздању имати прилику да послушају 10 бонус пјесама, међу којима ће се наћи и три до сада необјављене пјесме: "Criss Cross", "Аll The Rage" и "Scarlet", на којој је гитару одсвирао Џими Пејџ.

Бокс сетови ће садржавати и "Brussels Affair", лајв албум од 15 пјесама, снимљен 1973. године за вријеме концерта у Белгији. На издању ће се наћи класици попут "Tumblin Dice", "Midnight Rambler" и "Jumping Jack Flash".

Уз наведена музичка изненађења, доступна ће бити и ексклузивна књига од 100 страница која ће садржавати фотографије, као и есеје чији су аутори Јан МекКен, Ник Кент и Дерил Если.

Албум "Goats Head Soup" објављен је 1973. године те је остварио велик успјех. На издању се нашла очаравајућа балада "Angie", која је по објави саставу осигурала највећи комерцијални успјех до тад.

Уз њу, на "Goats Head Soup" нашле су се "Dancing With Mr. D" и “Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker) које су се током година истакле као прави рок класици, пише Музичка зона.