latinica  ћирилица
13/07/2020 |  08:31 | Аутор: СРНА

Рајчевић: Кампања СНСД-а биће препознатљива

Шеф Главног изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић рекао је да ће кампања ове странке за предстојеће изборе бити препознатљива, те да ће поставити нове стандарде политичке комуникације, не само за 2020. него и за 2022. годину.
Срђан Рајчевић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија) -
Срђан Рајчевић (Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија)

Рајчевић је објаснио да ће, узимајући у обзир тренутну епидемиолошку ситуацију и немогућност процјене какав ће бити њен утицај током јесени, кампања једним дијелом сигурно бити усмјерена према виртуелном простору.

- Друштвене мреже и други видови пружања дигиталног садржаја млађем дијелу гласачког тијела одавно су подразумијевани начин комуникације и свакако да ће наша дигитална кампања бити усмјерена како према њима, тако и према онима који због утицаја пандемије све више користе технолошке алатке - рекао је Рајчевић за Глас Српске.

Рајчевић је напоменуо да ће у зависности од мјера здравствене заштите, СНСД користити и опробане технике мобилизације чланова, активиста и симпатизера.

- Сигурно је да ћемо ићи на нешто мањи формат, непосреднију комуникацију, не само са онима који су наши политички истомишљеници, него и према онима који то у овом тренутку нису - нагласио је Рајчевић.

Према његовим ријечима, у првом плану кампање СНСД-а биће човјек.

- Слушамо потребе наших грађана, тако да ћемо кроз нови програм локалног развоја понудити више радних мјеста у привреди, нову економску перспективу, посебно за младе људе. Кроз реформе у овом циклусу на локалном, а онда и на републичком нивоу увешћемо грађане Српске у друштво развијених европских нација 21. вијека - поручио је Рајчевић.