latinica  ћирилица
23/07/2020 |  10:16 ⇒ 13:09 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Посјета предсједника Србије радује наше грађане (ФОТО/ВИДЕО)

Ова посјета је нешто што весли и радује наше грађане. Посјета предсједника Србије је увијек више од обичне посјете, и тако и ми у институцијама размишљамо, истакла је Жељка Цвијановић, предсједница Републике Српске.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Посјета Александра Вучића почиње испред УКЦ-а, да би исказали поштовање према свим медициским радницима у Српској - истакла је Цвијановић.

Она је истакла да је Србије прва помогла Српској кад се појавила епидемија вируса корона.

- Осим материјалне подршке којима помажете све општине у Српској, значи нам много што сте овдје са нама - поручила је предсједница Српске.

Предсједник Србије Александар Вучић приликом данашње посјете Бањалуци уручио је кључеве 15 санитетских возила, укупне вриједност 1,4 милиона КМ, које је донирала Србија за домове здравља у локалним заједницама у Републици Српској.

Санитетска возила добили су домови здравља у Источном Старом Граду, Фочи, Чајничу, Петрову, Броду, Билећи, Костајници, Гацку, Рибнику, Градишци, Козарској Дубици, Новом Граду, Теслићу, Калиновику и Кнежеву.

Вучић је кључеве возила уручио испред Универзитетског клиничког центра директорима домова здравља који су добили донације.

Повезане вијести:

ИЗ ЧАСА У ЧАС: Вучић уручио донације УКЦ-у Српске (ФОТО/УЖИВО)