latinica  ћирилица
27/07/2020 |  11:00 | Аутор: СРНА

Пронађена марихуана у непосредној близини учесника саобраћајне незгоде

Бањалучка полиција пронашла је 1,67 грама марихуане на коловозу у непосредној близини учесника саобраћајне незгоде која се догодила у Бањалуци.
Полиција, ПУ Бањалука - Фото: РТРС
Полиција, ПУ БањалукаФото: РТРС

Полиција је приликом обављања редовних послова и задатака у Булевару војводе Степе Степановића јуче уочила саобраћајну незгоду, а потом и марихуану на коловозу у непосредној близини учесника саобраћајне незгоде, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је овластио полицијске службенике да на лицу мјеста изврше увиђај и да, након комплетирања свих чињеница и сазнања, доставе извјештај о предузетим мјерама и радњама.

Полиција је у петак, 24. јула, у Бањалуци ухапсила лице чији су иницијали Д.Ц. код којег је пронашла 1,23 грама марихуане.

Против ухапшеног лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из Закона о производњи и промету дрога.

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Бањалука јуче су евидентирана три кривична дјела, два нарушавања јавног реда и мира и пет саобраћајних незгода у којима није било повријеђених.