latinica  ћирилица
28/07/2020 |  18:12 ⇒ 18:16 | Аутор: СРНА

Озваничена кандидатура Радојичића за градоначелника

Предсједништво бањалучког Градског одбора СНСД-а данас је донијело званичну одлуку о кандидатури Игора Радојичића за градоначелника Бањалуке на предстојећим локалним изборима.
Предсједништво бањалучког Градског одбора СНСД-а - Фото: РТРС
Предсједништво бањалучког Градског одбора СНСД-аФото: РТРС

У оквиру рокова за подношење пријава Централној изборној комисији БиХ, Предсједништво је донијело одлуку да Радојичић, који је актуелни градоначелник Бањалуке, буде кандидат за ту функцију као приједлог СНСД-а и још девет политичких партија које подржавају његову кандидатуру, саопштено је из СНСД-а.

Ова одлука донесена је на приједлог свих организационих јединица Градског одбора - мјесних и рејонских одбора, те актива младих, жена и пензионера.

У оквиру припрема за предстојеће изборе, Предсједништво бањалучког СНСД-а данас је усвојило и ширу листу кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини града.

На сједници је констатовано да су све организационе јединице Градског одбора у потпуности спремне за предстојеће изборе у Бањалуци, те, на основу релевантних показатеља са терена, исказано чврсто увјерење да ће Радојичић и у идуће четири године водити Бањалуку, а СНСД задржати доминантну позицију у будућем сазиву Скупштине града.