latinica  ћирилица
30/07/2020 |  11:18 ⇒ 12:18 | Аутор: СРНА

М:тел генерални спонзор ФК Борац

Представници бањалучког Фудбалског клуба Борац и компаније М:тел потписали су данас уговор о генералном спонзорству, чиме ова компанија помаже познатом спортском колективу у остваривању европских и шампионских амбиција.
Борац добио новог спонзора - Фото: СРНА
Борац добио новог спонзораФото: СРНА

Предсједник ФК Борац Вицо Зељковић рекао је новинарима да је ово важан дан за клуб.

- Успјели смо да договоримо озбиљнију сарадњу са М:телом који је и протеклих година био уз Борац. Сада смо на добром путу, имамо велике амбиције и трудићемо се да клуб расте у свим сегментима - рекао је Зељковић.

Он је рекао да је циљ да се Борац и у наредном периоду бори у европским такмичењима, а у предстојећим годинама и за титулу у Премијер лиги БиХ.

- Излазак Борца у Европу ове године јесте старт за нас. Приоритет је да у томе имамо континуитет - рекао је Зељковић и додао да резултати Борца на припремама показују да је тим доста квалитетнији него лани.

Генерални директор компаније М:тел Марко Лопичић рекао је да су јасно опредијељени за улагање и подршку спорту широм БиХ, те да са "Борцем" имају дугогодишњу успјешну сарадњу.

- Ово је њен наставак и потписивањем овог спонзорског уговора сарадњу подижемо на потпуно нови ниво јер смо препознали шампионске амбиције и стабилност клуба, што може довести до озбиљних резултата - рекао је Лопичић.

Свечано потписивање спонзорског уговора уприличено је у просторијама ФК Борац, а у медијима је раније објављено да је уговор вриједан 600.000 КМ на годишњем нивоу.