latinica  ћирилица
01/08/2020 |  17:52 ⇒ 18:06 | Аутор: Агенције

Ђоковићев тим оштро демантовао измишљени интервју

Након информације која се појавила данас како је један интернет сајт у етар пустио измишљени интервју са Новаком Ђоковићем како би себи "подигао цијену", огласио се тим српског тенисера саопштењем за јавност.
Новак Ђоковић (фото: facebook.com / adriatourofficial) -
Новак Ђоковић (фото: facebook.com / adriatourofficial)

- Текст и наводи на тему Новакове наводне изјаве о трговању крипто валутама нису истинити. Ниједан детаљ из поменутог текста није тачан, нити има било каквог упоришта у реалности. Да би се спријечиле даље спекулације у вези са тим, ствар је преузео адвокатски тим Новака Ђоковића, који ће се са правне стране овим бавити - поручено је из Новаковог тима.

На једном интернет сајту, направљеном само у сврхе промовисања дигиталне валуте биткоин, освануо је измишљени интервју са првим тенисером свијета у којем освајач 17 Гренд слем титула позива грађане Србије да улажу у биткоин како би се обогатили преко ноћи. Цијела ствар је отишла толико далеко да је у измишљеном тексту наведено како је Новак гостујући на једној српској телевизији рекао да му је трговина биткоином главни начин за зарађивање новца.

Народна банка Србије је затражила да се емитовање интервјуа прекине, али је било прекасно, пренио је данас Информер.