latinica  ћирилица
04/08/2020 |  10:57 ⇒ 10:59 | Аутор: СРНА

Брнабић: Jедан сам од два кандидата за будућег премијера

Актуелна премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је један од два кандидата за будућег предсједника Владе, као и да је на недавној сједници Предсједништва СНС-а гласала да нову владу чине напредњаци и мањине.
Ана Брнабић - Фото: ТАНЈУГ
Ана БрнабићФото: ТАНЈУГ

Брнабићева је рекла да је на сједници Предсједништва СНС-а гласала да напредњаци сами формирају власт са мањинама, те да сматра да би таква влада била најефикаснија.

Она није саопштила име другог кандидата за будућег премијера, наводећи да је ријеч о члану СНС-а иза кога би стала у сваком тренутку.

- То је одлична, феноменлана особа, којој бих у сваком тренутку пружила подршку и то сам рекла и предсједнику /Србије и СНС-а/ Александру Вучићу - рекла је Брнабићева за ТВ Пинк.

Она је напоменула и да је синоћ разговарала са Вучићем о будућој влади Србији, наводећи да је предсједник СНС-а разочаран подршком неких из СПС-а насилним демонстрацијама у Београду, као и тиме што су неки од њих преко странаца тражили одређене позције.

- То је најбољи начин да не буду у Влади Србије - рекла је Брнабићева, не наводећи на кога мисли.

Она је напоменула да Вучић цијени борбеност лидера Српског патриотског савеза Александра Шапића, али да је разочаран понашањем неких људи из своје странке.