latinica  ћирилица
07/08/2020 |  10:14 | Аутор: СРНА

И наредних дана нестабилно вријеме

У Републици Српској и наредних дана биће промјенљиво облачно и нестабилно вријеме, уз локалну кишу и дневну температуру ваздуха од 24 до 30, а на југу и сјеверу до 33 степена Целзијусова, прогнозирају из Републичког хидрометеоролошког завода.
Вријеме - Фото: РТРС
ВријемеФото: РТРС

Јутро ће сутра на сјеверу бити претежно сунчано, око ријека понегдје са маглом, у осталим крајевима промјенљиво облачно, уз услове за локалну кишу и пљусак од сјевероистока ка југоистоку.

Током дана биће промјенљиво облачно и нестабилно вријеме, уз пораст облачности праћене локалном кишом, пљусковима и грмљавином.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од 17 до 21, на планинама од 14 степени, а највиша дневна од 24 до 29, на планинама од 19, на југу и сјеверу око 31 степен Целзијусов.

У недјељу, 9. августа, јутро ће у већини предјела бити претежно сунчано, око ријека понегдје са маглом, а током дана и послије подне промјенљиво облачно и нестабилно, уз развој облачности и кишу, пљускову и грмљавину.

Нешто више сунчаних интервала биће у јужним предјелима.

Јутарња температура ваздуха биће од 17 до 21, на планинама од 14 степени, а највиша дневна од 25 до 31, на планинама од 21, на југу и сјеверу до 33 степена Целзијусова.

У понедјељак, 10. августа, ујутру ће у већини предјела бити претежно сунчано, око ријека понегдје са маглом, а према подневу биће услова за краћу кишу или пљусак од југозапада ка југоистоку.

Током дана биће промјенљиво облачно, топло и нестабилно, уз локалну кишу.

Јутарња температура ваздуха биће од 17 до 21, на планинама од 14, а највиша дневна између 25 и 30, на планинама од 21, а на југу и сјеверу до 33 степена Целзијусова.