latinica  ћирилица
07/08/2020 |  12:30 ⇒ 18:24 | Аутор: РТРС

Зворник: ДНС, СПС и ДНП подржали Стевановића

Представници градских одбора Савеза независних социјалдемократа, Демократског народног савеза, Народног демократског покрета и Социјалистичке партије Српске Зворник потписали су споразум о подршци кандидатури Зорана Стевановића из СНСД-а за градоначелника Зворника на предстојећим локалним изборима.
Зворник:  ДНС,СПС, НДП подржали Стевановића - Фото: РТРС
Зворник: ДНС,СПС, НДП подржали СтевановићаФото: РТРС

Споразум су потписали предсједник Градског одбора ДНС-а Зоран Обреновић, шеф Повјереништва градског одбора СПС-а Владо Мијатовић, предсједник Градског одбора НДП-а Драго Милошевић и предсједник Градског одбора СНСД-а Зоран Стевановић.

Поручено је да је потписани Споразум резултат вишегодишње добре сарадње и жеља да Зворник настави свој развојни пут.

Заједничку судбину града дијелимо од 2007. године и то ћемо наставити и убудуће, поручио је предсједник Градског одбора ДНС-а Зоран Обреновић.

- ДНС је без иједне једине дилеме да пуним капацитетом подржи поновни избор господина Стевановића за градоначелника Зворника. Данас је Зворник другачији по много чему, сав претходни период био је развојно орјентисан, а све са циљем једног бољег и садржајнијег живота наших грађана“ - рекао је Обреновић.

Надамо се да ће у будућем периоду већа пажња бити посвећена младима, истакао је Владо Мијатовић, шеф повјереништва СПС-а.

- Вјерујем да ћемо у овом наредном периоду радити на заједничким пројектима. Џаба нам и држава и градови и могућност да финансирамо и напредујемо ако немамо становништво. То је нека моја порука за будућу власт, за будућег градоначелника, да се бори за ову младост – поручио је Мијатовић.

И у зворничком НДП-у нису имали дилему којем кандидату ће пружити подршку, нагласио је предсједник Градског одбора НДП Драго Милошевић.


- Ми смо одлучили да подржимо садашњег и будућег градоначелника Зворника јер је досадашњи рад задовољавајући – истакао је Милошевић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Зоран Стевановић захвалио је представници три партије на подршци.

- Наставићемо да радимо заједно у интересу свих наших суграђана, да ријешавамо озбиљне проблеме, да подржавамо наше привреднике. Изузетно ми је драго што сам добио подршку ове три партије и три привредника који знају како и на који начин се проводи политика која ће граду донијети добро у периоду који је пред нама – поручио је Стевановић.

Стевановићеву кандидатуру раније су подржали и Социјалистичка партија и ДЕМОС.