latinica  ћирилица
07/08/2020 |  14:24 ⇒ 14:29 | Аутор: СРНА

Околић посјетио Аеродром Маховљани

Замјеник министра одбране у Савјету министара Мирко Околић посјетио је данас Аеродром Маховљани у Бањалуци, гдје припадници Оружаних снага БиХ обављају инжењеријске активности на уређењу ове локације.
Аеродром Маховљани - Фото: РТРС
Аеродром МаховљаниФото: РТРС

У пратњи Околића били су и замјеник начелника Заједничког штаба Оружаних снага за ресурсе генерал-пуковник Гојко Кнежевић и командант Оперативне команде Оружаних снага генерал-мајор Радован Илић, саопштено је из Министарства одбране у Савјету министара.

Командант локације Маховљани пуковник Горан Милетић упознао је Околића и његове сараднике о тренутним активностима и неопходним ресурсима за наставак уређења локације.

Заједно са највишим званичници Министарства одбране и Оружаних снага БиХ, локацију је обишао, између осталих, и директор предузећа "Аеродроми Републике Српске" Милан Рачић, који је изразио задовољство сарадњом Министарства са овим предузећем.

Околић, као и генерали Кнежевић и Илић, обећали су наставак подршке и обезбјеђивање ресурса за уређење локације у наредном периоду, наведено је у саопштењу.