latinica  ћирилица
07/08/2020 |  18:24 ⇒ 19:39 | Аутор: РТРС

ДНЕВНИК 2: Наредне седмице план вакцинације против вируса корона

У Дневнику 2 гледајте:
Дневник 2 - Фото: РТРС
Дневник 2Фото: РТРС

- 84 новозаражена и 4 смртна случаја, данашњи је биланс вируса корона у Републици Српској- међу преминулим и 35-годишњи мушкарац- министар Ален Шеранић најавио: наредне седмице план вакцинације против овог вируса!

- 25 година од Петровачке цесте, једног од највећих злочина над крајишким Србима током “Олује”- хрватски МИГ-ови бомбардовали избјегличку колону и убили 10 цивила, међу којима и четворо дјеце!

- Београд хоће стварни дијалог са Приштином, а не преговоре о међусобном признању, поручио Александар Вучић- у наставку преговора Србија ће тражити формирање Заједнице српских општина на Космету

- Изградња прве дионице ауто пута од Кузмина до моста на Сави у Србији тече планиралном динамиком- експропријација земљишта за другу дионицу кроз Семберију, од Раче до Бијељине, скоро приведена крају!

-"Сачувајмо ријеке Фоче"- у Буковици код Фоче одржан протест Удружења грађана због градње малих хидроелектрана на три ријеке Бјелаве- затражили да се обуставе радови и да се водотокови врате у првобитно стање!

Дневник 2 од 19.30 можете гледати и ОВДЈЕ.