latinica  ћирилица
10/08/2020 |  12:24 ⇒ 13:01 | Аутор: РТРС

Креативни август у Парку "Младен Стојановић"

"Креативни август" је традиционална манифестација намијењена дјеци и младима а радионице ће се реализовати од данас до краја августа у Парку "Младен Стојановић".
Креативни август (фото: УГ "Здраво да сте") -
Креативни август (фото: УГ "Здраво да сте")

Организатор манифестације Омладински центар "Здраво да сте" у саопштењу је навео да је циљ манифестације да се дјеци и младима, који љето проводе у Бањалуци, понуде активности на отвореном кроз учешће у музичким, спортским, креативним и умјетничким садржајима.

Програм манифестације "Креативни август" нуди различите бесплатне садржаје за дјецу, младе, али и одрасле. У периоду од 10. до 15. августа посјетиоци ће имати прилику да се упознају са радом удружења и неформалних група који дјелују на подручју града Бањалука, а од 17. августа на програму су филмске вечери и дискусије, разговори са писцима, креативни микрофон, те свакодневне радионице - афричке удараљке, школа гитаре, театар, цртање и сликање, фотографија, брејк денс, мурали, спортске и многе друге активности.

Распоред активности (фото: УГ "Здраво да сте")

Радионице ће бити реализоване сваки дан, осим недјеље, у периоду од 18.00 до 20.00 часова у Парку "Младен Стојановић" (поред терена за боћање), а организатор подсјећа све грађане да носе маске и на тај начин да укажу о важности очувања здравља и безбједног дружења.

Више информација и распоред активности прочитајте на линку Креативни август.