latinica  ћирилица
11/08/2020 |  15:13 | Аутор: РТРС

Нова понуда за рану јесен - комбинација Требиња и Вишеграда

Туристичка агенција "Вуковић" из Приједора за своје путнике припремила је нову понуду за рану јесен у којој је могуће искористити туристичке ваучере Владе Републике Српске, а ријеч је о комбинацији претходних пакета - Требиња и Вишеграда.
Вишеград - Андрићград - Фото: СРНА
Вишеград - АндрићградФото: СРНА

Ријеч је о два ноћења у Требињу са посјетом Тјентишту и два ноћења у Вишеграду са обиласком Андрићграда, Мокре Горе и Златибора од 23. до 27. септембра.

Цијена новог туристичког пакета је 149,90 КМ, уз туристички ваучер Владе Републике Српске од 100 КМ, који, такође, обезбјеђује ова агенција, на захтјев путника.

Агенција "Вуковић" се почетком јуна пријавила на позив Министарства трговине и туризма Републике Српске да учествује у пројекту туристичких ваучера намијењених пунољетним грађанима Српске за подршку домаћем туризму, те креирала три посебне понуде са по четири ноћења и поласцима из Приједора и Бањалуке, а сада је увела и четврту.

Осим новог пакета, путницима су били на располагању још термин 12. августа за Требиње - "Град Сунца" - Дубровник - Мостар, као и за Вишеград - Андрићград - Мокра Гора - Златибор - Тјентиште, од којих и један и други коштају 139,90 КМ по особи плус ваучер, док је путовање у Бању Врућицу, какво је реализовано крајем јула и почетком августа уз велику заинтерсованост грађана, предвиђено за 19. август и 1. септембра по цијени од 149,90 КМ по особи, плус ваучер.

За сваки од пакета дефинисана је и цијена доплате за дјецу у зависности од узраста, а детаљне информације о понудама налазе се на сајту ове агенције превозвуковиц.com.