latinica  ћирилица
13/08/2020 |  20:28 ⇒ 14/08/2020 | 12:54 | Аутор: СРНА

Инфосрпска: БН телевизија гласило политичког Сарајева

Сваки гледалац који је бар једном погледао информативни програм БН телевизије или прочитао садржај са њиховог портала, не може се отети утиску да гледа гласило политичког Сарајева са адресом у Републици Српској и свакодневном кампањом упереном против актуелне власти Републике Српске, објавио је портал "Инфосрпска".
БН ТВ - Фото: РТРС
БН ТВФото: РТРС

БН телевизија већ годинама, путем свог програму пласира јавности како је Република Српска пропали ентитет, како људи нема од чега да живе, да овдје нема никакве будућности... При томе, власнику овог медија, Владимиру Тришићу, који се 'награбио' пара од спонзора различитих боја и политичких опредјељења, а који је својевремено оптужен на шест мјесеци затвора, како су то давно објавили многи медији, за најтежи кривични прекршај у било којој земљи у свијету, па и Републици Српској, због утаје пореза, не пада напамет да напусти ту 'пропалу земљу' и оде, на примјер, у своју кућу у Мајамију у САД коју је купио, као и све што има, од народних пара, Републике Српске - наводи се у тексту портала Инфосрпска, а преноси Срна.

Исти извор додаје да му то не пада напамет зато што, како се додаје, "овај медијски тајкун који сједи на више столица, у Сарајеву и шире, и даље гради своје богатство народним парама у Републици Српској, наравно и од својих спонзора са стране, који не траже пуно, а пуно дају - да се напада Република Српска и посебно њен лидер Милорад Додик".

У тексту се наглашава да је "све то подржано од пакта опозиционих СДС-а и ПДП-а који су, рекло би се, у 'анти Република Српска' коалицији са политичким Сарајевом".

- Да је све наведено тачно увјерили смо се по ко зна који пут, па тако и данас. Портал БН телевизије, у вријеме свјетске пошасти пандемије вируса корона, борбе са њеним посљедицама за здравље грађана која се води широм свијета и у Републици Српској и многих других вијести, на ударној позицији објављује и цијели дан држи памфлет једног њима братског сарајевског портала под насловом 'Комшић о прислушкивању МУП РС: То је тај такозвани 'кечер' који вам покупи све податке са мобилног уређаја - истиче у тексту Инфосрпска.