latinica  ћирилица
14/08/2020 |  12:47 ⇒ 19:37 | Аутор: РТРС

Широм Српске раде се многи објекти на добробит свих грађана (ФОТО)

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић изјавио је данас да се широм Републике Српске раде многи објекти на добробит свих њених грађана.
Радован Вишковић - Фото: СРНА
Радован ВишковићФото: СРНА

Према његовим ријечима, и они који критикују власти Републике Српске морају да признају да су од Требиња до Новог Града у посљедњих десет и више година видљиви помаци.

- У политици можемо фино причати, али једног дана морате да покаже шта сте оставили иза себе - рекао је Вишковић новинарима у Трнову.

Он је истакао да данашњи састанак са начелницима општина представља редовни састанак са начелницима општина Сарајевско-романијске регије који су из СНСД-а.

- Приближавају се локални избори и причаћемо о томе, о инвестицијама, до сада урађеном, о њиховим плановима за локалне заједнице из којих долазе - рекао је Вишковић, који је потпредсједник СНСД-а.

У Источном Сарајеву одржан је састанак Вишковића са начелницима општина Пале Бошком Југовићем, Трнова Драгомиром Гаговићем, Рогатице Милорадом Јагодићем, Источног Новог Сарајева Љубишом Ћосићем и начелником општине Хан Пијесак Владом Остојићем, а састанку присуствовује и посланик у Народној скупштини Наташа Кулашинац и директор Болнице "Србија" у Источном Сарајеву Небојша Шешлија.

Фото: РТРС

Претходно је Вишковић у Трнову уручио кључеве стамбеног објекта седмочланој породици Станковић, те заједно са начелником Гаговићем отворио фискултурну салу у Основној школи "Свети Сава".

Извор: РТРС/СРНА