latinica  ћирилица
19/08/2020 |  16:02 | Аутор: СРНА

Додик у Гацку: Милинковић заслужује повјерење грађана

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас у селу Липник код Гацка да је кандидат СНСД-а за начелника ове општине Огњен Милинковић млад човјек, афирмисан у својој струци и спреман да се ангажује да овдашњим становницима обезбиједи што боље услове за живот.
Милорад Додик и Огњен Милинковић - Фото: СРНА
Милорад Додик и Огњен МилинковићФото: СРНА

Dодик је рекао да је из те захвалности данас овдје у посјети Милинковићу.

Он је додао да Милинковић сигурно заслужује повјерење зато што је могао да остане у својој љекарској струци и да не улази у све ово, али га је мотивисао порив да учини нешто боље у свом мјесту.

- Вјерујем да Гацко, користећи општину, Термоелектрану и институције Владе Републике Српске, може да буде далеко љепше и да не изгледа овако помало тужно, без обзира на озбиљне ресурсе које општина има - рекао је Додик.

Он је навео да је у прошлости изгубљено много неадекватним радом и кориштењем ресурса и да је вријеме да се то препусти млађим људима.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Гацко Огњен Милинковић рекао је да је ово посебна прилика да је Додик издвојио вријеме, упркос свим обавезама, да га посјети и да разговарају о њиховом будућем раду.

Милинковић је истакао да је ово данас нови почетак, те додао да ће дефинитивно од 15. новембра бити нови почетак за Гацко.

- Убијеђени смо у побједу, предсједник је дошао ту, имамо пуну подршку и идемо заједно у нове побједе - рекао је новинарима Милинковић.

Додик је данас у Гацку разговарао и са кандидатима СНСД-а за одборнике на предстојећим локалним изборима.