latinica  ћирилица
30/08/2020 |  15:18 ⇒ 18:10 | Аутор: РТРС

Петровић о скандалу у ПДП-у: Неодговорно је ћутати на мобинг (ФОТО)

Портпаролка ПДП-а Ања Петровић објавила је на Твитеру да је добила пријетње смрћу.
Ања Петровић (фото:desavanjaubijeljini) -
Ања Петровић (фото:desavanjaubijeljini)

У објави на Твитеру, портпаролка ПДП-а није навела конкретна имена, али је открила да се то догодило због тога што се како је навела "савјетницима Јелене Тривић, наводно, није свидио садржај једне најаве."

Твит Ања Петровић

- Ради се о једном догађају од прије два мјесеца гдје је мени пријећено смрћу. Из твитова је врло јасно о коме се ради и политикчки и људски и друштвено би било неодговорно ћутати на мобинг, насиље, тако да ја нећу бити та која ће ћутати на те ствари, било гдје - рекла је Петровић за РТРС.

Истакла је да се није обраћала тужилаштву.

Твит Ања Петровић

- Будући да је ово једна специфична професија којом се ми бавимо, зато се и нисам обраћала. Реакција странке јесте да ћу ја увијек и увијек ћу бити захвална господину Бореновићу и Станивуковићу за сваку подршку - поручила је она.

Нагласила је да се овакве ситуације не смију дешавати.

- Никада се то није дешавало у ПДП-у и тако да очекујем, ако ништа стане и очекујем реакцију органа странке када буде у могућности да се одржи сједница Главног одбора. Због незадовољства најавом која је требала да иде у медије, речено ми је да ћу бити "задављена као пиле, да сам готова" и то је више пута поновљено - закључила је Петровић.

Твит Ања Петровић