latinica  ћирилица
02/09/2020 |  15:54 ⇒ 16:08 | Аутор: СРНА

Полиција ће предузети све да заштити мјештане Блатне и околних мјеста (ФОТО)

Полиција Републике Српске прати ситуацију на енитетској линији и предузеће све потребне мјере и радње да заштити мјештане Блатне и околних мјеста око Новог Града, као и њихову имовину, гдје је протеклих дана евидентно повећано присусутво миграната, закључено је на данашњем састанку директора Полиције Републике Српске Синише Кострешевића са руководством Полицијске управе Приједор.
Састанак у ПУ Приједор - Фото: РТРС
Састанак у ПУ ПриједорФото: РТРС

Кострешевић и начелник Управе полиције МУП-а Републике Српске Далибор Иванић разговарали су данас са начелником Полицијске Управе Приједор Сретојом Вујановићем о актуелној безбједносној ситуацији на подручју које покрива ова полицијска управа, као и активностима које се предузимају имајући у виду узнемиреност мјештана Новог Града због знатног повећања броја миграната у Блатни, гдје је и ентитетска линија са ФБиХ.

На састанку је закључено да је безбједносна ситуација на подручју Полицијске управе Приједор добра, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Кострешевић и Иванић данас су боравили и у Новом Граду, гдје су о овој теми разговарали са начелником ове општине Мирославом Дрљачом и начелником општине Крупа на Уни Младеном Кљајићем, наводи се у саопштењу