latinica  ћирилица
11/09/2020 |  19:11 ⇒ 20:42 | Аутор: РТРС

Бањалука: Ухапшени Фочак Немања Јојић пресуђиван чак 25 пута (ФОТО/ВИДЕО)

У Бањалуци је због крађе ухапшен Немања Јојић из Фоче. Лице које има богат полицијски досије са чак 25 пресуда, пажњу јавности добио је у фебруару ове године, и то уз помоћ опозиционих посланика.
Полиција Републике Српске (Фото:princip.news) -
Полиција Републике Српске (Фото:princip.news)

Од 2005. године до 2019. Јојић је осуђиван 25 пута због извршења већег броја кривичних дјела, попут наношења тјелесних повреда, трговине наркотицима, тешке крађе, недозвољене производње и промета оружја, напада на полицајца, угрожавања безбједности.

У Бањалуци је ухапшен због крађе 1.000 марака из камиона. Како сазнајемо, у тренутку хапшења био је под утицајем наркотика, а код њега су пронађени бројни предмети, за које полиција сумња да потичу из кривичних дјела.

Тривковић, Станивуковић, Јојић (Фото: atvbl)

Јојић је широј јавности познат од фебруара ове године,када се на опозиционом скупу у Фочи фоторафисао са народним посланицима Драшком Станивуковићем, Јеленом Тривић и Небојшом Вукановићем.

Фото: banjaluka.net

С њима се на фотографијама нашао и Александар Тривковић из Фоче, такође вишеструки повратник у вршењу кривичних дјела.

Фото: banjaluka.net

Медији су брзо израчунали да су њих двојица заједно осуђивани чак 32 пута. Вукановић је тада тврдио да је ријеч о ситним преступницима са којима су се фотографисали у пролазу.