latinica  ћирилица
12/09/2020 |  15:19 ⇒ 19:58 | Аутор: СРНА

Младим социјалдемократама приступило 69 нових чланова

Младим социјалдемократама у Српцу данас је приступило 69 нових чланова, а лидер странке Милорад Додик поручио је да им је ово прилика да остваре своје жеље и циљеве.
Србац: Додик-МСД - Фото: СРНА
Србац: Додик-МСДФото: СРНА

Додик је подсјетио да је у Српцу формиран један од прва четири одбора ове странке, те да ова локална заједница данас под вођством СНСД-а изгледа потпуно другачије него прије 20 година, односно постала је добро мјесто за живот.

- Имамо разлог да будемо поносни на све што смо урадили у Српцу и цијелој Републици Српској - сматра Додик.

Он је младима поручио да су данас направили добар избор, те да без политичког активизма дају неком другом прилику да их води.

Предсједник МСД Србац Александар Бабић рекао је да су нови чланови млади људи који ће у странку унијети нову снагу и енергију.

- Циљ нам је да јачамо странку и по броју чланова и по организацији. Ово је странка која води рачуна о младим људима, којима поручујем да буду активни и препознатљиви и да у наредна два мјесеца буду носиоци изборних активности - рекао је Бабић.

Предсједник ОО СНСД-а Млађан Драгосављевић нада се да ће СНСД поновити одличан изборни резултат од прије четири године.

- Снага наше листе је у одлучности. За прва три најбоља изборна резултат обезбиједићемо награде - рекао је Драгосављевић.

У Српцу ће данас бити потписан споразум о подршци заједничком кандидату за начелника општине Србац између СНСД-а и коалиционих партнера на локалном нивоу.