latinica  ћирилица
15/09/2020 |  17:27 ⇒ 20:14 | Аутор: РТРС

Приједор: Кандидаткиња СДС за одборника аутомобилом ударила дјевојчицу и побјегла (ВИДЕО)

У Гаћанима код Приједора Марина Терзић, која је кандидат СДС-а за одборника у приједорској Скупштини, у алкохолисаном стању ударила је аутомобилом четрнаестогодишњу дјевојчицу и побјегла са мјеста несреће.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Дјевојчица са тешким тјелесним повредама остала је лежећи поред пута. Полиција је након сат и по привела осумњичену код које је утврђено присуство 2,2 промила алкохола у крви.

Несрећа се догодила у недјељу око 20 часова када се Терзићева враћала са страначког скупа приједорског СДС-а. Аутомобилом је ударила дјевојчицу и побјегла.

Отац малољетнице није желио пред камере, али у телефонском разговору рекао је да дјевојчица има тешке повреде, а пред њом је и операција вилице. Са друге стране, мјештани кажу, те вечери бројна аута, кроз насељено мјесто, возила су великом брзином.

Полиција је након сат и по од несреће, привела СДС-ову кандидаткињу за одборника у Скупштини града, Марину Терзић.

- Ми смо пронашли лице и возило, те преузели све мјере и радње у циљу доказивања да је то лице са тим возилом извршило наведену радњу - навео је Сретоја Вујановић, начелник ПУ Приједор.

Терзићева данас није одговарала на наше позиве, а предсједник Градског одбора СДС-а, Милан Тубин није могао да коментарише цијелу ситуацију јер је, како тврди, тек стигао са годишњег одмора.

Ипак, на фејсбук страници СДС-а слика говори другачије. Милан Тубин, присуствовао је скупу поред ријеке Сане.