latinica  ћирилица
18/09/2020 |  14:43 | Аутор: СРНА

Ђокић: Влада Српске опредијељена да штити права радника

Министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић и представници Синдиката енергетике Српске сагласили су се да су Влада Српске и ресорно министарство увијек показивали разумијевање за унапређење пословање и привредног амбијента у Српској, као и очување радних мјеста и да подршка за то никада није изостала.
Петар Ђокић - Фото: СРНА
Петар ЂокићФото: СРНА

- Влада Српске је опредјељена да увијек штити права радника и помогне развој у свим областима с циљем постизања што бољих финансијских резултата, који ће садржати компоненту економског оснаживања Српске. Увијек смо давали пун допринос и били посвећени проналажењу најбољих начина како да стимулишемо пословну заједницу, бринули смо о правима радника и борили се за унапређење њиховог положаја - рекао је Ђокић.

Он је нагласио да ће Влада Српске увијек инсистирати на томе, те додао да је то свима заједнички циљ, саопштено је из Министарство енергетике и рударства Српске.

Представници Синдиката захвалили су Ђокићу за апсолутно разумијевање и свесрдну подршку, што је, према њиховим ријечима, јасан показатељ тога да се Влада Српске домаћински и одговорно односи према својим ресурсима, који су основа и огроман потенцијал за укупни развој Српске.

Састанку су, у име Синдиката, присуствовали предсједник Синдиката енергетике Српске Слободан Остојић, предсједник Синдиката нафтне индустрије Српске Златко Танасић и предсједник Синдиката "Крајинапетрол" Бањалука Зоран Деспотовић.