latinica  ћирилица
19/09/2020 |  13:17 ⇒ 21:04 | Аутор: СРНА

Стевандић: Подршка Ћурићу за градоначелника

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић подржао је кандидата СНСД-а за градоначелника Требиња Мирка Ћурића на предстојећим локалним изборима.
Ћурић и Стевандић у Требињу - Фото: РТРС
Ћурић и Стевандић у ТребињуФото: РТРС

Стевандић је указао на добре односе ове странке са СНСД-ом, те напоменуо да кандидата СНСД-а подржавају и у програмским начелима.

- Надамо се да ћемо битно допринијети да Требиње буде још јаче и веће, да се људи враћају, да се покрећу нови и производни и туристички потенцијали и да ћемо у томе бити шампиони не у Републици Српској него и у БиХ, да ћемо се једнако радовати том успјеху у Бањалуци и у Требињу јер смо саборни, уједињени, ослоњени једни на друге - рекао је Стевандић новинарима.

Стевандић је истакао да је Уједињена Српска постала важна политичка партија у Требињу.

Он је изразио задовољство организацијом и напретком странке, те се нада добрим резултатима на предстојећим локалним изборима.

- Надамо се да ћемо послије ових избора имати стабилну Републику Српску, ослоњену на људе који добро сарађују и на локалном нивоу и у Републици Српској и на нивоу БиХ. Наше јединство је гаранција нашег опстанка и добре сарадње - истакао је Стевандић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић захвалио је Стевандићу и Градском одбору Уједињене Српске за подршку његовој кандидатури

Ћурић је рекао да је заједно направљена коалициона платформа од 2020. до 2024. године, те да се на основу тога, али и свега што је раније учињено, надају великој подршци.

- Дјела су видљива и управо на основу тих дјела на народу је да их препозна и надамо се великој подршци и нашем великом раду - закључио је Ћурић.