latinica  ћирилица
19/09/2020 |  14:32 ⇒ 14:34 | Аутор: СРНА

Котор: Пронађено тијело држављанке Канаде

Истражитељи вјерују да је у Херцег Новом пронађено тијело држављанке Канаде Љиљане Симић која је нестала 6. септембра у Котору.

- Са великим степеном вјероватноће ради се о лицу које је нестало у Котору - рекли су у Управи полиције подгоричим "Вијестима".

Из полиције наводе да је у току идентификација тијела.

Због убиства те педесетчетворогодишње жене полиција је Вишем државном тужилашту поднијела кривичну пријаву против двије особе.

Запаљено тијело женске особе пронађено је синоћ у насељу Мокрине, а медији су већ раније пренијели да је ријеч о страној држављанки. Сумња се да је убијена, па запаљена.

Нестанак Љиљане Симић полицији је пријавила породица, након што она, која више од пола године проводи у Котору, 6. септембра није ушла у авион којим је тог јутра требало да отпутује у Канаду.

"Вијестима" се обратио њен бивши супруг који је испричао да је она посљедњи пут виђена 5. септембра у Котору, док је с коферима у рукама напуштала стан.

Он је тада рекао и да су им чудне финансијске трансакције с картице коју користи његова бивша супруга, а о чему њиховој кћерки стиже извјештај.