latinica  ћирилица
19/09/2020 |  20:55 ⇒ 20:56 | Аутор: СРНА

СНСД-у Источно Ново Сарајево приступила 74 нова члана

Предсједник Градског одбора СНСД-а Источно Сарајево и Општинског одобра Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић вечерас су у Културном центру Источно Ново Сарајево подијелили 50 од укупно 74 чланских карата јер нису могли сви да присуствују због епидемије вируса корона.
СНСД -
СНСД

Ћосић је истакао да вечерашњи догађај показује колико је стабилна странка, која иако најмногобројнија у Републици Српској, окупља и нове људе.

- Људи непрестано одлучују да се придруже СНСД-у, најстабилнијом и најмногобројнијој политичкој породици у Републици Српској. Доказ тим тврдњама јесте начин на који водимо Републику Српску, локалне заједнице и начин на који Српску представљамо у заједничким институцијама на нивоу БиХ - рекао је Ћосић, који је кандидат СНСД-а за градоначелника Источног Сарајева.

Он је указао да вечерашњи скуп, који је проведен уз све мјере заштите од вируса корона, још не представља званичну предизборну активности за предстојеће локалне изборе већ редовну годишњу партијску дјелатност.

Млада Јована Вуковић, једна оних који су вечрас добили чланску карту СНСД-а, рекла је како жели да се активно укључи у политички живот и да на тај начин, али и идејама помогне да ова странка оствари што боље изборне резултате.

Новим члановима вечерас је осим Ћосића, представљен кандидат СНСД-а за начелника општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и одборничка листа ове странке.

Катић указао је да је СНСД патрија која је препознатљив политички фактор, како на подручју ове локалне заједнице, тако и читавог града Источно Сарајево.

- На прошлим локалним изборима освојили смо далеко већи број гласова него свих претходних изборних циклуса, што показује да људи вјерују у рад и препознају програм који представља ова странка. У Источном Новом Сарајеву смо побјеђивали од 2006. године до данас. Од других политичких патрија нас издваја приступ грађанима - додао је Катић.

Према његовим ријечима, СНСД је отворена политичка партија за све добре идеје која ће побољшати живот грађана.

Кулашинац је пожељела добродошлицу новим члановима, те истакла да је са напуњених 18 година живота приступила овој политичкој организацији и да се није покајала, те да је прије двије године изабрана за народног посланика.

- СНСД је партија отворена за све људе који желе да нађу свој пут и помогну у друштвено корисном раду - рекла је Кулашинац.