latinica  ћирилица
20/09/2020 |  18:14 ⇒ 19:23 | Аутор: СРНА

Додик: Нећемо водити негативну кампању

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је да СНСД неће водити негативну кампању али да и те како има да покаже шта је оставио у претходне четири године на локалном нивоу, посебно у Бањалуци.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

Он је нагласио да треба бити окупљен око Републике Српске ради њеног очувања и развоја, те да је СНСД на том плану дао огроман допринос уз помоћ коалиционих партнера.

- Успјели смо да Српску очувамо, стабилизујемо и држимо у стању да је можемо предати млађим људима. Имамо више од 23 кандидата за начелнике и градоначелнике млађе од 40 година и око 400 оних који су млађи од 30 година - рекао је Додик на конвенцији, којој је присуствовало руководство те странке.

Он је рекао да СНСД држи Српску економски стабилном и током појаве вируса корона.

- Неће бити отпуштања и то је резултат наше политике. Идемо на побједу на изборима у свим локалним заједницама заједно са коалиционим партнерима. Неће доћи до издаје наших националних интереса. Боримо се за наше друштво, за сваког човјека и његову слободу. С образом излазимо на изборе, ми смо ти који су урадили много у Републици - рекао је Додик.

Он је нагласио да је његов животини циљ неупитна и стабилна Српска која ће пружати шансу младима, који ће о њој водити рачуна у будућности и чувати њену слободу.

Без СНСД-а Српска би била у опасности, истакао је Додик и додао да то грађани препознају, те да је важно да грађани у Бањалуци подрже кандидати СНСД-а као и широм Српске.

- Не признајем ништа осим побједе - поручио је Додик, који је Бањалуку навео као примјер гдје су ријешили многе велике проблеме и изградили многе објекте за добробит свих грађана.

Он је захвалио свима који су до сада давали подршку СНСД-у и јачали га, јер је то, како је нагласио, велика снага.