latinica  ћирилица
21/09/2020 |  13:06 ⇒ 13:12 | Аутор: РТРС

Без накнаде за подизање готовине у мрежи банкомата Сбербанк Србија

Сбербанк а.д. Бањалука својим клијентима од сада нуди нову погодност у виду бесплатног подизања готовине на банкоматима Сбербанк Србија.
Банкомати (фото: Сбербанк Бањалука) -
Банкомати (фото: Сбербанк Бањалука)

- Ову погодност могу користити корисници наших дебитних картица за физичка лица (Visa Classic Debit и Mastercard debit). Са овим картицама наши клијенти могу бесплатно подизати готовину на банкоматима Сбербанк Србија. Приликом подизања готовине на банкоматима Сбербанк Србија клијенти ће плаћати само конверзију без плаћања редовне накнаде за кориштење туђег банкомата у иностранству.

На свим осталим банкоматима у Србији и у другим земљама клијенти плаћају пуну цијену која се састоји од накнаде за подизање готовине на туђим банкоматима и провизије за конверзију - изјавио је овим поводом Немања Ковачевић, руководилац Сектора дигитално и картично банкарство Сбербанк а.д. Бањалука.

Пословне активности Сбербанк а.д. Бањалука су усмјерене на креирање и пружање производа и услуга који ће на адекватан начин одговорити потребама и очекивањима клијената.

Погодностима за клијенте и кроз континуирано унапређење пословања ова Банка гради дугорочне односе са клијентима, а самим тим доприноси заједници у којој послује.

Како би својим клијентима омогућили врхунску услугу, Сбербанк а.д. Бањалука ће наставити да се константно развија, пратећи међународне стандарде, како би својим клијентима била на располагању 24 часа дневно.