latinica  ћирилица
21/09/2020 |  13:42 ⇒ 14:34 | Аутор: sputniknews.com

Специјалне снаге блокирале улицу Била Клинтона у Приштини

Једна од главних улица у Приштини која носи име бившег америчког предсједника Била Клинтона, блокирана је након дојаве полицији да је у њој примјећен сумњив кофер, преноси Коха.

- Око 10.30 добили смо информацију да се у улици Била Клинтона налазио сумњив кофер. Екипе полиције се налазе на мјесту догађаја - саопштено је из тзв. косовске полиције.

У саопштењу се додаје да је дио улице за сада затворен за саобраћај и биће пуштен након детаљног прегледа мјеста догађаја.

Подсјетимо, све ово се дешава уочи посјете специјалног изасланика предсједника САД Доналда Трампа за дијалог Београда и Приштине Ричарда Гренела који ће лично надгледати спровођење потписаног споразума из Вашингтона, а који јавност на тзв. Косову сматра катастрофалним за привремену албанску власт у јужној српској покрајини.

Ричард Гренел стиже на тзв. Косово у посјету ради примене споразума постигнутог у Бијелој кући. Гренел ће на тзв. Косово доћи са још 13 америчких званичника који ће представити пројекте за тзв. Косово и регион у оквиру споразума постигнутог са Србијом.