latinica  ћирилица
21/09/2020 |  15:10 ⇒ 21:53 | Аутор: СРНА

Расвијетљено убиство на Новом Београду (ВИДЕО)

Полиција је у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду идентификовала осумњиченог за убиство, које се догодило 13. септембра на Новом Београду у експлозији аутомобила и које је узнемирило грађане Србије.
Небојша Стефановић - Фото: ТАНЈУГ
Небојша СтефановићФото: ТАНЈУГ

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић навео је у саопштењу да осумњичени није само држављанин Србије, због чега је, у сарадњи са другим државним органима, у току расписивање међународне потјернице.

Стефановић је похвалио припаднике полиције који су расвијетлили убиство, напомињући да су они озбиљним и добрим радом, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, успјели да идентификују извршиоца и прикупе довољно доказа за подношење кривичне пријаве.

Он је додао да је расвијетљено убиство које се догодило на један стравичан начин експлозијом аутомобила.

 

Београдски медији јављају да је расвијетљено убиство Страхиње Стојановића, који је убијен прошле седмице у експолозији аутомобила-бомбе Улици омладинских бригада, када је са њим у возилу била његова партнерка, држављанка Колумбије, која није повријеђена.

Стојановић, који се повезује са криминалним миљеом, преминуо је убрзо након експлозије, а Колумбијка није задобила теже повреде.