latinica  ћирилица
21/09/2020 |  18:41 | Аутор: СРНА

"Mини сајам" продужен до краја септембра

У свим књижарама Завода за уџбенике и наставна средства Републике Српске до краја септембра продужен је посебан попуст, и до 70 одсто на одређена дјела, у оквиру акције "Мини сајам".
Уџбеници (Фото: banjaluka.net) -
Уџбеници (Фото: banjaluka.net)

С обзиром на то да је Сајам књиге у Бањалуци отказан због епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона Завод је одлучио да на овај начин задржи позитивни дух сајма књига.

- Велико интересовање јавности приморало нас је да `Мини сајам`, који је био одобрен од 15. до 21. септембра, продужимо до краја мјесеца или до истека залиха када је ријеч о појединим насловима - саопштено је из Завода за уџбенике и наставна средства Републике Српске.

Из Завода наглашавају да највећу пажњу купаца привлаче наслови из едиције "Златна сова" који су на попусту до 70 одсто, и неки од наслова су већ распродати, и у току су договори са ауторима о наредним издањима.

Један од распродатих романа из ове едиције је "Град за незбринуту дјецу", аутора Драгана Тепавчевића.

На попусту од 50 одсто су и значајна сабрана и изабрана дјела - Рајка Петрова Нога, Ранка Павловића, Војислава Гледића, Владимира Настића, Гојка Ђога, Милутина Тасића, Милана Васића, Ивана В. Лалића, Даре Секулић.

Сва остала издања у најближој књижари Завода за уџбенике и наставна средства грађани могу пронаћи уз сајамски попуст од 20 одсто.