latinica  ћирилица
22/09/2020 |  18:22 | Аутор: СРНА

Помоћ Амбасаде Србије Универзитету у Источном Сарајеву

Амбасада Србије изразила је спремност да институционално помогне Универзитет у Источном Сарајеву у свим областима у којима се пружа могућност сарадње.
Универзитет у Источном Сарајеву - Фото: РТРС
Универзитет у Источном СарајевуФото: РТРС

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић данас је у просторијама Ректората угостио амбасадора Србије у БиХ Александра Ђорђевића и том приликом је констатовано да ова високошколска установа традиционално остварује успјешну сарадњу са сродним институцијама у Србији.

Кулић је у пријатељском разговору упознао Ђорђевића о историји развоја Универзитета у Источном Сарајеву и његовим специфичностима, као и о добрим резултатима које Универзитет постиже на ранг-листама свјетских универзитета, објављено је на званичној страници Универзитета.

Састанку су присуствовали савјетник у Амбасади Србије у БиХ Горан Драговић, други секретар Марко Ракић, те проректор за студентска питања, културу, умјетност и спорт Сандра Ивановић, проректор за науку, истраживање и развој Јелена Крунић, проректор за међународну сарадњу и осигурање квалитета Марко Гутаљ, проректор за људске и материјалне ресурсе Срђан Лалић и генерални секретар Универзитета Игор Тешовић.